top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΑλέξανδρος Δεσύλλας

You cannot CHANGE the people around you, BUT you can change THE PEOPLE around you.!



Υπάρχουν αρκετά εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αναπτυχθούμε, για να βελτιωθούμε, για να αξιοποιήσουμε το εσωτερικό μας δυναμικό στο μέγιστο.

Ένα όμως από τα πιο σημαντικά & άκρως αποτελεσματικά εργαλεία ανάπτυξης του εαυτού, το έχουμε ΟΛΟΙ στην διάθεσή μας και είναι και ΔΩΡΕΑΝ.

….Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν το χρησιμοποιούμε με τον σωστό τρόπο.


Γιατί το έχουμε ΟΛΟΙ μας? ....Και γιατί είναι ΔΩΡΕΑΝ?

Διότι αυτό το εργαλείο βρίσκεται μέσα στο περιβάλλον που ζούμε….

Είναι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που βρίσκονται στον στενό μας κύκλο και οι οποίοι έχουν την μεγαλύτερη επιρροή στην συμπεριφορά μας, στις αποφάσεις μας, στις πράξεις μας.!

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι του στενού μας κύκλου επηρεάζουν την σκέψη μας, τα λόγια μας, τις πράξεις μας, τις συνήθειές μας, τον χαρακτήρα μας….. ουσιαστικά καθορίζουν την ΖΩΗ μας.

Όπως είχε πει και κάποιος σοφός….

ΠΡΟΣΕΞΤΕ με ποιους κάνετε παρέα, διότι είστε το αποτέλεσμα του Μέσου Όρου των 5 ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε πιο συχνά.


Ας αναρωτηθούμε:

Οι κοντινοί μου άνθρωποι με ωθούν να γίνω καλύτερος?

Τα όνειρα που έχω & η ζωή που θέλω να ζήσω, ταυτίζονται με το επίπεδο του περιβάλλοντός μου?


Σίγουρα είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να συνεχίσετε να εναρμονίζεστε με το επίπεδο αυτών που σας περιβάλλουν, αλλά ΑΝ επιλέξετε την ΕΥΚΟΛΙΑ & το ΒΟΛΕΜΑ….. να είστε σίγουροι πως ΔΕΝ θα αναπτυχθείτε.

ΑΝ λοιπόν έχετε ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ για τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, πρέπει να δημιουργήσετε (ή να ενταχθείτε σε) ένα περιβάλλον που θα σας ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ και που θα σας ωθεί να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο …θα σας ωθεί να εξελιχθείτε, να αναπτυχθείτε, να αποκτήσετε δεξιότητες, να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, ………να γίνετε πρωταθλητές, να φτιάξετε την δική σας

επιχείρηση, να αναβαθμίσετε την καριέρα σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να αποκτήσετε ένα πιο όμορφο σώμα, να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας…… ΠΡΕΠΕΙ να αναζητείτε περιβάλλοντα που δεν σας αφήνουν να φωλιάζετε στο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ γλυκό, ήρεμο, ζεστό & ασφαλές COMFORT ZONE .!

Διότι COMFORT ZONE = ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

44 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page